CARIERA

DESPRE VALORILE PROMOVATE
POSTURI VACANTE
DEPUNE CV AICI

Daca esti o persoana comunicativa, empatica, capabila sa realizeze munca in echipa si iti doresti sa-ti construiesti o cariera de succes intr-un mediu dinamic si profesionist, sa te formezi intr-un domeniu unde putini au avut curajul, atunci alatura-te echipei noastre, SC RAZMED SRL.

Alaturi, de tinerii tai colegi, vei invata lucruri noi, vei lucra in echipa si te vei dezvolta profesional pe masura contributiei si al potentialului individual. Aici vor fi apreciate performantele obtinute si calitatea muncii depuse, atat individual cat si la nivel de echipa .

TRAINING
Personalul nou angajat beneficiaza de un program de integrare, in cadrul caruia isi cunoaste colegii, procedurile interne ale societatii si beneficiaza de training. In cadrul acestui curs, acesta este invatat despre tehnici de vanzare, despre modalitati de  promovare a produselor etc.

OPORTUNITATI
Pe parcursul carierii in cadrul societatii, personalul este recompensat constant si diferentiat in functie de perfomantele obtinute. Deasemenea, acesta beneficiaza de un training saptamanal, in care trainerii  firmei il  vor indruma, de fiecare data, ce trebuie sa faca pentru a-si realiza dezvoltarea profesionala dar şi personala.

In cadrul firmei exista un climat de lucru stimulativ care ii va permite sa promoveze in cariera, in functie de rezultatele obtinute si de modul cum aceasta respecta valorile societatii. Permanent, se vor cauta solutii pentru a rezolva impreuna situatii noi ce pot sa apara de-a lungul colaborarii

Societatea incurajeaza comunicarea, spiritul de echipa, inovatia, perfomantele si diversitatea.